Comoda TV

Comoda TV: Ghidul Complet pentru Achiziționarea Ideală

Comoda TV: Ghidul Complet pentru Achiziționarea Ideală

În orice casă obișnuită există cel puțin un living care este compus de cele mai multe ori din canapele fotolii, mese și măsuțe dar pentru crearea confortului ideal si al relaxării depline este nevoie de o piesă de bază care nu trebuie să lipsească din acestă încăpere și anume televizorul. Adesea, plasarea televizorului în living dă bătăi de cap multora, în primul rând datorită dimensiunii televizorului care, raportat la dimensiunea încăperii, poate avea efecte deranjante asupra spațiului, creând totodată o imagine inestetică. De aceea a fost concepută piesa de mobilier salvatoare pentru aceste situații, Comoda TV.

Ce face o comoda tv?

Asigură o bună stabilitate a televizorului si datorită sertarelor cu care vine dotată, asigură și o bună depozitare a lucrurilor.

În ziua de azi există o multitudine de idei de comode pentru toate gusturile dar care să asigure o buna gestionare a spațiului din încăperea în care este pusă. Dacă înainte existau în mare parte numai comode cu un aspect masiv facute din lemn si vopsite în general în aceași culoare, acum oamenii pot opta pentru comode potrivite pentru orice tip de încăpere, de la cele cu design minimalist la cele mai “pretențioase”.

Cu ce mai poate veni în ajutor o comodă tv?

Vine la “pachet” cu multe spații generoase de depozitare. Acestea sunt dispuse atât deasupra cât și înăuntrul ei, astfel încât orice echipament auxiliar cum ar fi televizorul să fie pus oriunde, fără nicio problemă, iar înăuntrul ei pot fi puse micile lucruri ce nu se doresc a ieși în evidență.

De cele mai multe ori printre lucrurile ce se vor a fi  ascunse, se numără cabluri de toate felurile, veselă, rame foto, console video.

Dar cel mai important obiect ce trebuie neaparat ținut bine în sufragerie este telecomanda. Mereu se întâmplă să dispară, ascunsă după perne sau prin marginile canapelei, de asemenea într-o casă unde locuiesc și copii mai ales, se întâmplă des ca telecomanda televizorului să devină unul din obiectele lor preferate de ascuns prin casă. La toate acestea se adaugă problema mâinilor lipicioase și murdare.

Pentru ca acest aspect să fie acoperit, comoda tv este locul potrivit pentru a lăsa telecomanda în siguranță , care poate veni cu un sistem de inchidere și deschidere pe care numai adulții să îl poată manevra. Astfel cei mici nu vor mai avea acces la ea nesupravegheați.

Pentru cititorii care nu doresc să aibă o bibliotecă ori nu au spațiul necesar, comoda tv poate îndeplini cu ușurință și rolul de “minibibliotecă”. Chiar mai mult de atat, poate servi și ca minibar, pentru cei ce din nou, nu au spațiul suficient pentru a-și amenaja unul mare. Comoda tv asigură depozitarea esențială într-un apartament sau casă și satisfice o varietate de nevoi prin compartimentarea ideală de care dispune.

O bună depozitare ajută la păstrarea ordinii. În concluzie, o comodă tv prin dotarea cu sertare și spații de depozitare, face să nu mai fie nevoie de o multitudine de cutii în care să fie ținute obiectele, împrăștiate prin toată casa.

Alegerea Comodei TV: Dimensiuni și Cablare Optime

Dacă am terminat de vorbit despre depozitare putem trece la următoarea chestiune importantă legată de această piesă de mobilier și anume dimensiunile.

O metodă eficientă în alegerea comodei ideale este de a lua în calcul înălțimea canapelei și distanța de la nivelul ochilor, care de cele mai multe ori este de un metru.

Dar comoda tv nu este o piesă de mobilier utilă doar în sufragerii. Aceasta poate fi pusă foarte bine și în dormitoarele și bucătăriile ce dispun de un spațiu adecvat. Înălțimea comodei tv ar trebui să fie determinată de înălțimea dumneavoastră vizuală, stând pe canapea sau pe pat. Recomandarea este în general ca înălțimea comodei să nu depășească între 30 și 45 de cm.

Înălțimea este foarte importantă în alegerea comodei. Aceasta nu trebuie să fie foarte înaltă, pentru crearea unui spațiu de vizionare cât mai confortabil. Totodată, idealul este ca aceasta să dispună de găuri de cablare. În circumstanțe normale, priza de pe peretele televizorului ar trebui să fie la 20-25 cm sub dulapul televizorului, iar portul de date din spatele televizorului ar trebui să fie la 45-50 cm deasupra dulapului TV.

Dacă am menționat de dimensiuni, acum vom vorbi de cablare. Este recomandat ca atunci când este un televizor existent, să alegeți o comodă cu două găuri ce ajută la cablare în mijlocul dulapului TV. Acest lucru rezolvă o multitudine de aspecte ce creează incomodități, cum ar fi porturile de conectare, porturile de rețea și porturile de recepție TV. De asemenea, se poat pune plăci de conectare și adaptoare TV în partea goală din mijloc, ceea ce rezolvă și unele probleme legate de cablare.

Curățarea Ușoară a Comodei TV: Sfaturi și Trucuri Utile

Dacă vă întrebați cât de greu se curăță o comodă tv, să știți că nu este chiar deloc dificil. Majoritatea fiind din lemn lăcuit, pentru curățare se folosesc produse simple pentru șters mobila atât în interior cât și în exterior.

În ceea ce priveste spațiul de jos al comodei, aici sunt de două tipuri, cele care lasa spațiu liber pană la podea și cele care nu lasă spațiu. În prima situație mizeria care se poate aduna dedesubt este usor de curățat cu ajutorul unui aspirator normal sau robot dar si cu un pămătuf sau mop. În cazul celui de-al doilea tip de comodă, chiar dacă acestea sunt piese masive și par greu de manevrat, sunt de fapt usor de ridicat si mutat, astfel curățarea din jurul și dedesubtul lor nu devine o problemă.

De asemenea, indiferent de ce aparat ați avea pus pe comodă, este bine să lăsați spațiu între electronice și perete, pentru împrăștierea aerului cald ce iese din ele, astfel se evită supraîncălzirea.

O altă chestiune importantă de luat în calcul este plinta. Comoda tv nu trebuie să deranjeze plinta, să fie prea aproape de ea sau prea fixată în partea de sus.

De cele mai multe ori, pentru ca robotul de curățare să poată intra cu ușurință sub comoda tv, se recomandă ca între aceasta și sol să rămână un spațiu de circa 10 cm, aceasta este înălțimea, de regula, a roboților aspirator.

Comoda TV: Un Element Esențial în Design-ul Interior al Casei

Acum să vorbim despre partea preferată a femeilor și anume decorarea si design-ul.

Orice spațiu al casei are nevoie și de pete de culoare. Decorațiunile aduc un plus de veselie, înviorează orice încăpere și felul în care obiectele dintr-un loc sunt alese denotă persoanlitatea celor ce se află în casă. Dacă unora le place design-ul minimalist, alții preferă încăperi pline de culoare, în timp ce unii sunt adepții luxului și opulenței. Totodată sunt și persoane care preferă stilul retro sau rustic.

În majoritatea camerelor există un televizor, în sufragerie, în dormitorul părinților, al bunicilor, al copiilor, în cele de oaspeți chiar și în bucătării.

Pentru sufragerii se aleg în general comode mari cu multe spații de depozitare, adaptată stilului și dimensiunilor din spațiu.

În camera părinților este aleasă de obicei o comodă simplă de culoare neutră și dimensiuni reduse. Adesea în ea se depozitează obiecte din garderoba feminină și masculină. De aceea se optează în general pentru piese de mobilier și decorațiuni care să împace ambele sexe.

Camera bunicilor

Camerele bunicilor este plină de nostalgie, în ea se adăpostesc amintiri, poze cu ei în tinerețe, cu copiii și nepoții. Acestea sunt încăperile “de modă veche” ale casei unde, de cele mai multe ori, se optează pentru piese de mobilier “învechite” ca aspect, rustice, care par chiar a fi “de epocă”.

Astfel Comoda TV din camera bunicilor adăpostește amintirile prețioase și obiectele de valoare sentimentală. Aici se găsesc pozele, cărțile și hainele ce povestesc istoria vieții lor. Obiectele de toaletă feminină și masculină sunt mărturii ale trecutului lor plin de viață. Cu trecerea timpului, preferă să păstreze toate aceste obiecte aproape, chiar dacă s-au învechit. Comoda devine un refugiu sigur pentru aceste comori, iar medicamentele sunt păstrate cu atenție, departe de mâinile curioase ale nepoților. Acest colț al camerei devine astfel un loc al întâlnirii dintre trecut și prezent, unde se păstrează și se împărtășesc povești de viață.

Camera copiiilor

Pentru camerele copiiilor se aleg în general comode mici de culori deschise, în care se pun de obicei jucării și servesc drept dulapuri pentru hainuțele lor mici.

Camera de oaspeți

Pentru camerele de oaspeți sunt potrivite dulapuri și comode de dimensiuni reduse dar cu bun gust, atent alese, iar pentru bucătării sunt ideale piese de mobilier perfecte pentru depozitarea veselei, a ustensilelor de bucătărie dar și a condimentelor și borcanelor, ce au o suprafață pe care se poate pune ușor orice și sunt ușor de curățat, de asemenea acestea trebuie să fie de o rezistență îndelungată.

Iată 10 modele de comode potrivite pentru orice casă:

 1. Comodă TV, lemn masiv de sheesham, 118 x 30 x 40 cm

 

Comodă-TV-lemn-masiv-de-sheesham

 

Te întrebi de ce este potrivită această comodă Tv pentru casa ta?

Comoda TV prezentată mai sus este fabricată din lemn masiv de sheesham, cu un aspect deosebit de culoarea mierii ce va aduce un plus de eleganță locuinței dumneavoastră și este totodată practică.

Dulapul prezentat este realizat din lemn masiv de sheesham și poate fi întrebuințat și ca bufet sau dulap de depozitare, ideal pentru living-uri sau bucătării.

Cât despre compoziție, sheesham-ul este un lemn rezistent și puternic, ce provine din India, cunoscut ca lemn de trandafir. În procesul de fabricare sunt implicate procese ce necesită foarte mare grijă, printre acestea se numără lustruire, vopsire și lăcuire. Compoziția lemnului este foarte imortantă deoarece aceasta face diferența între piesele de mobilier, fiecare bucată de lemn având fibre diferite ce aduc autenticitate lucrării.

Blatul robust al acestei comode face ca obiectele decorative, vaze sau coșuri cu fructe să fie ușor de pus pe ea. Aceasta vine dotată cu un compartiment, un sertar și două dulapuri, la care se adaugă un spațiu amplu pentru a vă păstra DVD-urile, dispozitivele multimedia sau alte obiecte de necesitate. Are un orificiu în spate pentru a găzdui cablurile. Picioarele din lemn îi completează robustețea, îi conferă stabilitate și de asemenea este ușor de asamblat.

 

 

 2. Comodă TV cu 2 uși glisante lemn de mango masiv 110x30x45 cm

Comoda TV cu 2 uși glisante lemn de mango masiv 110x30x45 cm

În această parte vă prezentăm o comodă simplă, dar elegantă și practică, perfectă pentru diverse spații interioare. Cu un design deosebit, se potrivește ușor în orice cadru, fiind ideală pentru bucătării, sufragerii sau dormitoare. Dispune de spații de stocare suficiente și are o capacitate generoasă pentru depozitarea diverselor obiecte.  Perfectă pentru vesele, ustensile casnice, obiecte decorative, cărți, reviste și alte lucruri mici și mijlocii.

Această piesă de mobilier are o culoare deosebită dată de lemnul de mango care este un material masiv și rezistent. Acest aspect îi conferă și durabilitate, stabilitate și rafinament, iar realizarea ei a fost efectuată cu mare atenție.

Modalitatea glisantă de deschidere și închidere facilitează manevrarea și adaugă un plus de eleganță. Este potrivită atât pentru spațiile interioare, cât și exterioare, cum ar fi o bucătărie de vară. Combinația de culori, maroul deschis al lemnului de mango și negrul ușilor glisante, este una simplă și de efect. Aceasta este plăcută privitorilor și încântă gusturile tuturor.

3. Comodă TV cu 3 sertare, 110x35x50 cm, lemn masiv acacia

Comodă TV cu 3 sertare, 110x35x50 cm, lemn masiv acacia

Dacă vă doriți ceva mai “vioi” în bucătăria sufrageria sau într-unul din dormitoarele locuinței dumneavoastră, ar fi bine să aruncați o privire pe această piesă de mobilier colorată în nuanțe vesele. Aceasta iese în evidență prin simplitatea lucrării la care se adaugă combinația de culori atractive și interesante. Acestea o fac să fie aleasă de cei care își doresc un plus de culoare în încăperile lor.

Când vorbim de compoziție putem spune că lemnul de acacia din care este confecționată această comodă o face să fie de o rezistență durabilă iar structura sa este una stabilă, perfectă pentru orice încăpere.

Un avantaj al acestui tip de comodă este spațiul generos lăsat între structura ei și sol, ceea ce facilitează curățarea. Comoda este ideală pentru camera copilului, unde jucăriile sunt adesea împrăștiate. Părinții se confruntă deseori cu provocarea de a aduna fiecare obiect. În această comodă, lucrurile copiilor pot fi păstrate în siguranță, vizibile datorită spațiului suficient până la sol. Astfel, nimic nu rămâne ascuns dedesubt, totul fiind la vedere.

4. Comodă TV cu 6 sertare, 130 x 30 x 40 cm, lemn masiv de pin

Comoda TV cu 5 sertare, 90x30x40 cm, lemn masiv pin

O comodă tv cu un stil și design mai aparte. Aceasta prezintă un model frumos, deosebit, ce încântă orice gusturi deoarece emană eleganță și aduce, prin model și culori, un plus de vitalitate. Este tipul de piesă de mobilier potrivită pentru living. Pe ea ar sta perfect o vază cu flori, bomboniere, cărți și reviste. La fel de bine s-ar potrivi în camera unei doamne sau domnișoare pentru că poate fi folosită foarte bine și ca măsuță de toaletă, în care își poate ține cosmeticele, bijuteriile și diverse accesorii datorită compartimentării spațioase.

Această comodă este printre cele  care pot veni într-o varietate de nuanțe. Cât despre lemnul din care este confecționată, acesta este unul masiv, de pin, stabil, rezistent și durabil.

5. Comodă TV cu lumini LED, 2 buc., Sonoma gri, 75x35x40 cm

Comodă TV cu lumini LED, 2 buc., Sonoma gri, 75x35x40 cm

Dacă am vorbit de vintage și clasic, acum putem trece la ceva modern. Vă prezentăm această comodă cu lumini LED colorate, care aduce îndrăzneală locuinței dumneavoastră.

Totodată luminează spațiul într-un fel deosebit.

Design-ul minimalist dă o notă de eleganță și o face potrivită pentru orice încăpere, mai ales pentru sufragerii. Este modernă și practică, cu spații de depozitare încăpătoare, ușor de manevrat și întreținut. Modelul lemnului este unul cu linii simple ce îi conferă eleganță.

Modelul neutru o face potrivită atât pentru stilul feminin cât și pentru cel masculin.

6. Comodă TV cu lumini LED, alb extra lucios, 180x35x40 cm

Comoda TV cu lumini LED, alb extra lucios, 180x35x40 cm

Această comodă, cu un design contemporan și un alb imaculat, este perfectă pentru sufragerii spațioase. Oferă un echilibru între modernitate și funcționalitate, iar luminile LED încântă ochiul și adaugă un plus de atmosferă. Fiind rezistentă și elegantă, această piesă de mobilier se integrează armonios în orice decor. Cu multiple compartimente, depozitarea devine ușoară și organizată. Lumini LED nu sunt doar decorative, ci și practice, asigurând o iluminare optimă. Astfel, obiectele depozitate sunt vizibile și accesibile cu ușurință în interiorul comodei.

La fel de modernă, dar mai complexă și cu un alb imaculat, această comodă este ideală pentru sufragerie. Este rezistentă, practică și elegantă. Această piesă de mobilier aduce un plus de noutate și bun gust. Grație complexității sale, este dotată cu multe compartimente. Dotarea cu lumini LED nu o face doar atractivă. Lumini LED asigură o luminozitate adecvată.

Dotarea cu lumini LED nu o face doar atractivă. Acestea nu sunt doar ornamentale, nu conferă doar frumusețe ci sunt și practice. Asigură o luminozitate adecvată în spațiile unde este nevoie, pentru a vedea obiectele puse în suprafețele ei pentru depozitare mai ușor.

7. Comodă TV cu 2 uși, lemn reciclat, vintage

Comode TV cu 2 uși, lemn reciclat, vintage

De această dată trecem la o piesă de mobilier specială datorită materialului utilizat și al modelului deosebit. Astfel vă prezentăm o comodă tv din lemn reciclat care sigur va atrage orice privire. Deci dacă vreți ceva deosebit în materie de mobilier pentru a ieși în evidență, această comodă este opțiunea ideală. Este o piesă vintage ce amintește de copilărie. Poate fi pusă în camera copilului, a părinților, bunicilor sau chiar și în sufrageria celor nostalgici după trecut.

Așa că, pentru cei cărora le place “trecutul” și vor ceva original în locuința lor această comodă este alegerea potrivită. Contribuie și la salvarea mediului înconjurător, fiind concepută din lemn reciclat.

8. Set mobilier comodă TV de perete, 5 piese, iluminare LED, negru

Set mobilier comodă TV de perete, 5 piese, iluminare LED, negru

Pentru cei ce au o sufragerie încăpătoare și multe lucruri de pus prin dulapuri, acest set, atent realizat, cu spații de depozitare suspendabile este ideal. Este simplu și atrăgător, cu un aspect extralucios. Această piesă de mobilier va da sufrageriei un aspect deosebit și datorită luminilor LED colorate. Acestea îmbină perfect modernul cu eleganța și utilul cu plăcutul. Are compartimente ideale pentru DVD player, console de jocuri, veselă, ornamente. Datorită design-ului, prezintă suprafețe ce conferă stabilitate.

Setul este fabricat din PAL de calitate superioară, are un finisaj alb mat iar pe panourile frontale prezintă un finisaj extralucios iar asamblarea este una ușor de realizat. 

9. Set dulapuri TV, 7 piese, alb extralucios, lemn prelucrat

Set dulapuri TV, 7 piese, alb extralucios, lemn prelucrat

Dacă în primă parte v-am prezentat două comode simple și ușor de asamblat, datorită numarului mic de piese, de această dată trecem la una mai complexă de culoare alb pur, potrivită pentru sufragerie datorită numarului mare de compartimentări. Este un set clasic din material robust prelucrat la calitate înaltă. Are o suprafață extralucioasă și ușor de întreținut. Dispune de suport TV, suport DVD-uri și de suficiente dulapuri pentru o depozitare ușoară a oricăror obiecte.

Culoarea clasică de alb extralucios face ca orice decorațiune să se potrivească cu ușurință și satisface orice preferință în materie de stil. Indiferent de culorile din cameră sau decorațiunile existente, aceasta este ușor de implementat.

Pentru ca amenajarea setului să fie posibilă, este nevoie de un spațiu generos.  Rezistența ei nu trebuie pusă la îndoială deoarece este lucrată cu mare grijă. Materialul de lemn prelucrat din care este confecționat arată interesul pentru sustenabilitate și protejarea mediului.

10. Set dulap TV, 8 piese, alb extralucios, lemn prelucrat

Set dulap TV, 8 piese, alb extralucios, lemn prelucrat

În ultimă parte vă prezentăm o piesă de mobilier de dimensiune foarte mare, complexă, cu o compartimentare mai amplă. Este tot de culoare albă, fiind culoarea preferată a multora în ceea ce privește mobilierul, deoarece este o nuanță elegantă și rafinată. Se asortează ușor cu orice piesă decorativă de orice aspect și culoare. Astfel că automat grijile ce țin de estetică se reduc semnificativ.

Acest set este practic și modern si se adaptează ușor oricărei sufragerii. Asamblarea suspendată îl face ușor de curățat și de asemenea este confecționat la calitate înaltă și este rezistent la umiditate. Multitudinea de dulapuri face să fie usor de folosit ca spațiu pentru cărți, reviste, DVD-uri, obiecte mici și mijlocii si din nou este de menționat că datorită design-ului se adaptează ușor oricărui stil și pretenții, fiind ușor de ornamentat.

Este practică, rafinată, rezistentă, usor de întreținut, cu o compartimentare generoasă și spațioasă, perfectă pentru spațiile mai mari din casă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *