METODE DE PLATĂ

Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să alegeţi metoda de plată pe care o preferaţi. Puteţi alege între 2 metode de plată:

Numerar , la livrare

Cu această opţiune, produsele sunt livrate la adresa de destinaţie solicitată. Plata se va face către agent la acesta comanda se aplica si costul de livrare.

Card de credit – plată online

Plata prin card de credit nu se efectuează de către www.ComodaTV.ro, doar prin NETOPIA. Dacă alegeţi să plătiţi comanda cu card de credit, veţi fi transferat catre site-ul NETOPIA şi vi se va solicita să completaţi detaliile privind metoda de plată. Formularul este scurt, iar procesul se derulează rapid. După completarea formularului primiţi confirmarea pentru comandă şi plată atât de la www.ComodaTV.ro, cât şi de la NETOPIA. Nu se aplică taxe suplimentare! Transportul este gratuit daca efectuati plata cu cardul.

POLITICA DE LIVRARE

Comenzile ajung la destinaţie în interval de 5-7 zile daca efectuati plata cu cardul, iar daca alegeti optiunea numerar la livrare comenzile ajung la destinatie in 10-15 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii. Timpul de livrare poate varia în funcție de modalitatea de plata aleasa (Ramburs/Online cu cardul) si de volumul de comenzi înregistrate. Pentru solicitări privind data livrării dar şi alte detalii, folosiți câmpul de “Cerințe speciale”.

Costuri şi metode de transport

Pentru comenzile cu plata ramburs se achita transportul pentru livrare dar si pentru retur (asta daca este cazul), iar costurile sunt diferite in functie de dimensiunea si greutatea produsului.

Comenzile care sunt achitate online cu cardul beneficiază de transport GRATUIT si retur GRATUIT (pe teritoriul României). Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.